We are passionate about educating the medical community.

Betalen Online

CX Pay: uw toegangspoort tot e-commerce en innovatieve betaaloplossingen

 

CX Pay is gespecialiseerd in transactieservices voor online verkopers en biedt betalingsoplossingen voor online en mobiele transacties voor elk bedrijf of elke consument. Onze focus op betalingstechnologie en e-commerce-innovatie is gericht op het vereenvoudigen van het verzamelen van fondsen voor bedrijfseigenaren via verschillende betaalmethoden.

CX Pay is gevestigd in de “Dutch Caribbean” met kantoren op Curaçao en Aruba en biedt lokale en internationale betaaloplossingen voor online en mobiele transacties voor elk bedrijf of elke consument met online toegang. Ons platform maakt gebruik van de meest geavanceerde compliance- en fraudepreventietechnologieën die op de markt beschikbaar zijn om een ​​veilige, beveiligde en flexibele online betalingsomgeving te garanderen. CX Pay biedt meerdere betaalmethoden om verkopers over de hele wereld te helpen met online betalingen via ons uitgebreide netwerk van internationale verwervingspartners waarmee terugkerende betalingen in meer dan 200 landen en gebieden, waaronder Europa, de VS, Canada, Latijns-Amerika de VS and het Caribisch gebied kunnen worden geaccepteerd.

CX Pay bundelt zijn producten, diensten en expertise in één pakket voor een eenvoudige one-stop e-commerce- en betalingsoplossing. Ons aanbod omvat website-ontwikkeling, winkelwagentjes, betalingsgateway, webhostingservices en adviesdiensten in e-commerce en betalingen. We hebben toegang tot een breed scala aan alternatieve betaalmethoden, acquiring-banken en -processoren die banken en financiële instellingen in staat stellen hun aanbod uit te breiden, processen te stroomlijnen en nieuwe API-gebaseerde diensten aan hun klanten aan te bieden.

Onze oplossingen dienen als basis om innovatieve nieuwe services aan bestaande klanten en partners te bieden, waardoor CX Pay marktleidende betalingsoplossingen kan bieden. Naast gateway-services heeft CX Pay een reeks producten en diensten, variërend van oplossingen voor winkelpuien, betalingsverwerking voor zowel online als mobiele apparaten, elektronische facturering, digitale vouchers, evenals een crowdfundingplatform en e-wallets. Onze fondsenwervende oplossing stelt bedrijven, ondernemers, non-profitorganisaties en liefdadigheidsinstellingen in staat om op een transparante en betrouwbare manier geld op te halen van over de hele wereld voor de doelen waar ze om geven.

Het e-wallet-platform van CX Pay is een veelzijdig en dynamisch betalingssysteem dat diensten met toegevoegde waarde, mobiele handel en online transacties mogelijk maakt. Ons systeem bevat een multi-channel rules-driven transactie-engine en een verscheidenheid aan applicatie-modules zoals Mobile Payments, International Remittance, Mobile Money, Bill Pay, Electronic Voucher en pre-paid top-up. Het is een wendbaar omni-channel platform, waardoor het mogelijk is transacties uit te voeren met behulp van een breed scala aan apparaten, waaronder sociale mediaplatformen, mobiele handsets, bankkaarten, smartphones, webportals en POS-terminals.

Dankzij onze geavanceerde oplossingen en expertise kunnen bedrijven hun assortiment uitbreiden en de klantervaring verbeteren terwijl ze voldoen aan de hoogste normen op het gebied van technologie, regelgeving en bruikbaarheid. Dit maakt CX Pay een vertrouwde partner van banken, fin-techs en e-commerce bedrijven over de hele wereld.

 

www.cxpay.global

Twitter / LinkedIn / Facebook: CXPAY
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.